PERSONAL

FARDOSA OMAR är vår verksamhetschef som började jobba på Rinkeby Folkets Hus 2018.

Fardosa brinner för frågor som rör barn och föräldrar, jämlikhet och jämställdhet. Hon jobbar för att nya spännande aktiviteter ska bedrivas i huset, såsom programmering och kodning för barn och för att kreativa, läsfrämjande insatser ska få ta plats i området.

Fardosa är biomedicinsk analytiker i grunden och är involverad i föreningens folkhälsoprojekt som utvecklas under året. Ni ser henne promenera området runt med förskolan på Walk and Talk på tisdagar.

Fardosa går att nå på fardosa@rinkebyfolketshus.se.
 

HELENA HEDE är verksamhetskoordinator, och processledare för demokrati och digitalisering av föreningslivet som har varit med oss sedan mars 2020. Hon pysslar med föreningens kommunikation och skriver texter som ni ser dyka upp här och var. 

Helena är socialantropolog i grunden, och brinner för att göra skillnad hos den enskilda individen. Ni hittar henne i huset och i våra många verksamheter då hon är med och leder Informationscentralen, Boksnacket och Läxhjälpen. 

Helena cyklar gärna, och tar sig på sina bästa dagar hela vägen till jobbet på cykel. 

Skriv till Helena på helena@rinkebyfolketshus.se.

BERIVAN BICIMLI är vår administratör. Hon tycker om att jobba med personer som är engagerade i att lösa de samhällsproblem som finns i Järvaområdet, och av att bidra till förändring både i det lilla eller det stora sammanhanget. 

Dessutom är hon en fena på bakverk och vi längtar till våra måndagsmöten då vi får testa allt från smörgåstårta till smulpajer. 

Kontakta Berivan på berivan@rinkebyfolketshus.se.

HÖRDUR SIGURJONSSON har varit med oss som vaktmästare i över 20 år. Han är vår klippa som kan alla skrymslen och vrån i byggnaden utantill.

Numera finns han avbildad och förevigad i en muralmålning på plan 3, så när han går i pension kan vi alltid prata med honom ändå.

Om du har frågor gällande lokalerna eller annat i huset, ring Hördur på 073 761 52 40.