top of page

Årsstämman gick i år av stapeln den 7 juni i Bredbysalen. Tack vare att restriktionerna har lättats kunde vi ha stämman i våra lokaler, och ta emot 25 representanter från våra medlemsföreningar. Det var fantastiskt att se engagemanget från alla som närvarade!


Vår förening har varit med om ett prövande år, och vi är oerhört tacksamma för allt stöd vi fått från området och alla som funnits vid vår sida genom upp- och nedgångar.


Fardosa meddelande att hon avslutar sitt styrelseuppdrag, men hon sitter såklart kvar som verksamhetschef, vilket vi är glada över. Hon blev avtackad och gratulerad med applåder och blommor för sin starka insats i styrelsen.


Carl Hamilton, som tidigare varit kassör och vice ordförande, blev framröstad som Fardosas efterträdare.


Hana Jama Ali är vårt nyaste tillskott som leder verksamheter för unga vuxna i huset. Välkommen Hana!


33 visningar0 kommentarer


I början av juli delar Familjebostäder ut Rinkebypriset 2021. Priset tilldelas en person som varit en positiv kraft, och gjort en stor skillnad i vårt område.


Vår kollega och verksamhetsledare Fardosa Omar är nominerad, tillsammans med fritidsledaren Ibo Njie och Felicia Di Francesco, vilket vi är oerhört stolta och glada över!

Vi har redan bestämt oss för vem vi vill rösta på. För att lägga din röst på den du tycker ska vinna Rinkebypriset, klicka på länken:

https://familjebostader.com/hyresgast/aktuellt/rinkebypriset/

46 visningar0 kommentarer

Vi bjuder in till vernissage av Drömkojebyn TORSDAG 27 MAJ.

Eleverna som gått Färg & Fantasi med Kulturskolan Stockholm under våren visar upp sina drömkojor. Utställningen är öppen dagtid 27 maj - 3 juni, så passa på!

NÄR? TORSDAG 27 MAJ KL 16:00 - 18:00 VAR? BREDBYSALEN, BV. RINKEBY FOLKETS HUS

OBS! Om du känner dig minsta sjuk eller har symptom, håll dig hemma. Vi följer myndigheternas rekommendationer.


8 visningar0 kommentarer
1
2
bottom of page